COVID-19 UPDATE

Laatste update: 5 juni 2020

Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom houden we nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen.

Wij vragen onze gasten om rekening te houden met dat alle (nieuwe) reserveringen die gemaakt zijn/worden onder voorbehoud zijn van regelgeving omtrent COVID-19 vanuit de aangewezen instanties. Mochten zij de regelgeving aanpassen, en heeft dit effect op jouw reservering, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Op 29 april heeft de provincie Zeeland besloten dat wij vanaf 1 mei weer gasten mogen ontvangen, de ‘rustzoekers’. Geplande reserveringen kunnen daarom gewoon plaatsvinden tenzij je anders hebt vernomen van ons.

Op basis van 75% van onze totaal aantal bedden die wij aanbieden mogen wij in totaal 69 gasten per dag in onze chalets verwelkomen. Wij verwachten dat dit verhoogd zal worden naar gelang de nieuwe ontwikkelingen rond het COVID-19 virus.

Hieronder vind je een overzicht van veel gestelde vragen en antwoorden.

Maatregelen

 

  • Ons receptieteam houdt afstand van minimaal 1,5m.
  • Er mag maximaal 1 gast in de receptieruimte verblijven tijdens de check-in.
  • Het betalen van een borg in contanten is voorlopig niet van toepassing.
  • Overige kosten kunnen contactloos betalen worden met pin, Mastercard en Visa of overgemaakt worden op rekening.
  • Contact met de receptie kan per mobiele telefoon.
  • Ontbijtservice kan besteld worden per telefoon, betaling vindt plaats via pin, Mastercard en Visa of via bankoverschrijving.
  • Het restaurant heeft een bezorg/afhaalmenu, gasten krijgen een betaalverzoek per sms.
  • Er is nóg meer aandacht voor de schoonmaak. Onze schoonmaakdienst heeft aangepaste protocollen waarmee het werkt. Er wordt extra gelet op handcontactpunten en deze worden met nog meer aandacht schoongemaakt. Desinfecterende zeep is aanwezig in elk chalet.
Mijn vakantie valt in de periode na 1 mei. Wat zijn de annulerings-/betalingsvoorwaarden?

Het annuleren van de reservering valt onder de standaard annuleringsvoorwaarden waar kosten aan verbonden zijn.*

– Voor alle reserveringen tot en met de aankomstdatum van 1 september geldt dat je eenmalig kosteloos mag omboeken naar een andere verblijfsperiode binnen 2 jaar.

– Mocht je nog geen nieuwe datum hebben en heb je al betaald voor je reservering? Dan kun je aanspraak maken op een voucher die je kunt gebruiken bij het maken van je volgende reservering. Het betaalde bedrag wordt gecrediteerd van je nieuwe reservering.

– Wil je toch een ander (duurder of goedkoper) chalet boeken, dan wordt de huurprijs aangepast naar het dan geldende tarief en moet het verschil worden bijgelegd.

– Ook bij het omboeken naar een duurdere (vakantie)periode wordt de huurprijs aangepast naar het dan geldende tarief en moet het verschil worden bijgelegd.

– Voor nieuwe en bestaande reserveringen is de betalingstermijn verzet naar 4 weken vóór aankomst om je boeking te garanderen. In verband met de grote hoeveelheid aanvragen voor verblijven, willen wij graag je vakantie op tijd bevestigen – dat is fijn voor jou en voor ons als park.

– Mocht er geen betaling gemaakt zijn dan worden wij genoodzaakt de reservering te annuleren.

* Tip: Aan annuleren zijn kosten verbonden. Check de voorwaarden bij jouw annuleringsverzekering. Dan weet je of je recht hebt op een vergoeding.

Wat gebeurt er als ik heb geboekt en er komen striktere regelgevingen vanuit de provincie of Nederlandse regering?

Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen die zijn opgegeven door de aangewezen instanties. Alle reserveringen zijn onder voorbehoud van deze richtlijnen.

Welke maatregelen neemt Chaletparc Krabbenkreek om verspreiding te voorkomen?

Het landelijk beleid is erop gericht om de sociale contacten met anderen tot een minimum te beperken en de (hand)hygiëne te waarborgen. Op ons park is de receptie open en is fietsverhuur vooralsnog ook gewoon mogelijk. De fietsen worden bij het chalet gereed gezet en je kunt contactloos betalen. Ook de supermarkt in het dorp is open en je kunt er nog steeds op uit in de omgeving. Er is nóg meer aandacht voor de schoonmaak. Onze schoonmaakdienst heeft aangepaste protocollen waarmee het werkt. Er wordt extra gelet op handcontactpunten en deze worden met nog meer aandacht schoongemaakt.

 

Wat adviseert de provincie Zeeland met betrekking tot vakantie tijdens Corona?

Je vindt de meest gestelde vragen en adviezen over de maatregelen op Zeelandveilig.nl.

 

Niet gevonden wat je zocht?

Als je verdere vragen hebt dan kun je het best een email sturen aan info@chaletparckrabbenkreek.com, zodat we je gericht van een antwoord kunnen voorzien.

 

Contact

Nieuwlandseweg 2
4697 RK – Sint Annaland
info@chaletparckrabbenkreek.com
BTW: NL815199958B02
KvK: 12060244

Voor vragen met betrekking tot aankomsttijd, check-in of fietsverhuur, bel ons receptieteam:
(+31) (0) 6 - 345 620 90

Om een reservering te maken of om uw huidige reservering te wijzigen, bel ons reserveringsteam:
(+31) (0) 6 - 159 385 43

 

Links

Vakantiehuisje huren in Zeeland
Weekendje weg Zeeland
Familievriendelijk vakantiepark Zeeland
Vakantie met kinderen Zeeland
Duikweekend Zeeland
Groepsaccommodatie Zeeland
Chalet huren Zeeland
Stacaravan Zeeland vakantie

Hier vind je ons