Aquapark Neeltje Jans

Niet alleen Deltapark Neeltje Jans is de moeite waard, er is ook een groot waterpretpark, een aquarium en dierenshows die je kunt bezoeken.

Jong en oud beleeft gegarandeerd een fantastische dag vol waterpret in het aquapark. Het grote park heeft meerdere watergijbanen en attracties, waterspeelplaatsen en een echte orkaanmachine!

Het aquarium is ook ontzettend indrukwekkend. In het Bluereef Aquarium Zeeland leer je meer over het onderwaterleven dankzij de interactieve presentaties. Je ziet hier onder andere tropische haaien, pijlstaartroggen en prachtig gekleurde zeeanemomen, evenals verschillende dieren uit de Oosterschelde en de Noordzee. Je kunt hier zelfs, onder professionele begeleiding, met een duikkooi tussen de haaien zwemmen en deze voeren.

In de expositie WalvisWereld kom je echt heel dicht bij deze reuzen. De expositie wordt in het futuristische walvispaviljoen gehouden. Dit bouwwerk heeft bovendien verschillende nationale en internationale prijzen gewonnen.

Je kunt ook spetterende dierenshows bezoeken met in de hoofdrollen de Californische zeeleeuwen Jack, Levi, Clint en Oscar, en zeehonden. En wil je ze van dichtbij zien, of zelfs een visje voeren? Ook dat kan! Kijk op de website voor meer informatie.

Deltapark Neeltje Jans is informatief, interactief, en een fantastisch dagje uit voor het hele gezin. Voor meer informatie en tickets, klik hier.

Contact

Nieuwlandseweg 2
4697 RK – Sint Annaland
info@chaletparckrabbenkreek.com
BTW: NL815199958B02
KvK: 12060244

Voor vragen met betrekking tot aankomsttijd, check-in of fietsverhuur, bel ons receptieteam:
(+31) (0) 6 - 345 620 90

Om een reservering te maken of om uw huidige reservering te wijzigen, bel ons reserveringsteam:
(+31) (0) 6 - 159 385 43

 

Links

Vakantiehuisje huren in Zeeland
Weekendje weg Zeeland
Familievriendelijk vakantiepark Zeeland
Vakantie met kinderen Zeeland
Duikweekend Zeeland
Groepsaccommodatie Zeeland
Chalet huren Zeeland
Stacaravan Zeeland vakantie

Hier vind je ons