SUP op Tholen

Wil je Tholen vanaf het water bewonderen? Ga een middag sportief suppen (stand-up paddling) met Catalina SUP! Na 1 introductieles kun je al heerlijk op een board de wateren verkennen op een mooie dag. Gevorderden kunnen bij Catalina SUP terecht om een board te huren.

Catalina SUP biedt suplessen en boarden te huur aan jongeren vanaf 10 jaar en volwassenen. Bij SUP sta je op een sup-board en heb je een paddle in de hand. Je vindt snel je evenwicht, waarna je met rustige snelheid over het water vaart. Dit kun je alleen of met je partner doen, maar het is ook leuk om in groepsverband te suppen. Ondertussen geniet je van het lekkere weer en het mooie uitzicht. De activiteit heeft een lage impact op het lichaam en is daardoor voor bijna iedereen geschikt.

Wil je een privéles of groepsles boeken voor een familie-uitje? Of lijkt een sunset-tour en of een suptour met de hond je leuk? Er zijn veel mogelijkheden en arrangementen voor jong en oud. Het is verstandig om een (groeps)les of board te reserveren. Via de website van Catalina SUP kun je een reservering maken en prijzen inzien. In Sint-Annaland kun je suppen bij het strandje naast ons park.

Contact

Nieuwlandseweg 2
4697 RK – Sint Annaland
info@chaletparckrabbenkreek.com
BTW: NL815199958B02
KvK: 12060244

Voor vragen met betrekking tot aankomsttijd, check-in of fietsverhuur, bel ons receptieteam:
(+31) (0) 6 - 345 620 90

Om een reservering te maken of om uw huidige reservering te wijzigen, bel ons reserveringsteam:
(+31) (0) 6 - 159 385 43

 

Links

Vakantiehuisje huren in Zeeland
Weekendje weg Zeeland
Familievriendelijk vakantiepark Zeeland
Vakantie met kinderen Zeeland
Duikweekend Zeeland
Groepsaccommodatie Zeeland
Chalet huren Zeeland
Stacaravan Zeeland vakantie

Hier vind je ons